Ledig stilling som sokneprest i Bø


Som sokneprest i Bø vil du bli tatt svært godt imot, og Ordføreren i Bø er fremoverlent og uttaler; «Hva skal til for at du begynner som sokneprest i Bø og Malnes? – kommer du så tar vi drøftelsene videre fra der av.» I Bø og Malnes er det alle gode muligheter, vel verdt for deg å sjekke dette videre opp.

 

Her er lenke til stillingsannonsen:

Bø sokneprest: https://23081200.webcruiter.no/Main/Recruit/Public/4349967878?language=nb&link_source_id=0

Som sokneprest i Bø vil du bli tatt svært godt imot, og Ordføreren i Bø er fremoverlent og uttaler; «Hva skal til for at du begynner som sokneprest i Bø og Malnes? – kommer du så tar vi drøftelsene videre fra der av.» I Bø og Malnes, er det alle gode muligheter, vel verdt for deg å sjekke dette videre opp.

Bø og Malnes sokn er identisk med Bø kommune, kjent som eventyrkommunen i øyriket og prostiet Vesterålen i Nordland. Her bor det 2 600 bøfjerdinger omgitt av slående vakker natur. Det varierte landskapet byr på alt fra frådende storhav og mild skjærgård, til kritthvite sandstrender, fargesprakende myrer og alpine tinder. Her står de spektakulære naturopplevelsene i kø. Selv om kommunen er den minste i Vesterålen, har Bø et variert idretts- og kulturtilbud og et offensivt næringsliv i utvikling. Er du initiativrik og eventyrlysten finnes det mange muligheter i Bø, og menigheten står klar til å ønske deg velkommen. 

På Bøguiden kan du gjøre deg litt bedre kjent med det gode liv i Bø. Ta for eksempel en titt på den flotte strandvideoen som du finner her:
https://boguiden.no/derfor-bor-du-flytte-til-bo/

«Bø i Vesterålen er for meg himmel på jord», sier artisten Marion Ravn i denne videoen: 
https://www.facebook.com/boekommuneinordland/videos/251644249014676/?t=2

Kirkekontoret ligger i rådhuset midt i bygda på Straume. Her vil du bli en del av et trivelig arbeidsmiljø. Staben har et stort engasjement om de ulike aktiviteter i menigheten, og samarbeidet er svært godt. Det er mange frivillige som gjør tjeneste i menigheten, og sammen fremhever vi kirken som en viktig aktør og dimensjon i det lokale liv. Kirken er en viktig bidragsyter og ressurs for å skape et godt lokalsamfunn, preget av nærhet, omsorg og engasjement. 
 
Det er gode samarbeidsforhold i prostiet og prosten kaller jevnlig inn til fagsamlinger og prestemøter. Prostiet har flere fellestiltak hvor de ulike fellesråd har inngått samarbeidsavtaler blant annet innen spennende trosopplæringstiltak. 

Soknet eier to kirker. Bø kirke er en korskirke som ble innviet i 1824. Her er vi i gang med forberedelser av 200-årsjubileum. Malnes kirke er en langkirke, innviet i 1895 med 125-årsjubileum i år. Denne kirken fikk nytt orgel i 2015. Bedehuskapellet Betel på Straume benyttes til enkelte gudstjenester og andre arrangementer. Bø menighetshus benyttes til forskjellige aktiviteter og arrangementer.     

Ta gjerne kontakt med en av oss i staben i Bø og Malnes menighet dersom du har spørsmål og sjekk gjerne ut vår nettside: boe.kirken.no

Tilbake